PCO

LIDER DU AF PCO?
Jeg har specialiseret mig i PCO.Lad mig hjælpe dig!

HØR MERE


SPECIALIST I PCO OG STOFSKIFTE

Kæmper du også dagligt med din stofskiftesygdom?Så synes jeg, du skulle tage at skrive uforpligtende til mig her, så tager vi en snak om, hvordan vi kan få styr på din krop!

SYMPTOMER
OvervægtSvært ved vægttabUdeblivende ellersparsomme menstruationerUnormal hårvækst

FAKTA:
Hormonforstyrrelse hos kvinderi den fødedygtigealder65% af kvinder med PCOer overvægtigeRammer 5-10% af kvinder

KONSEKVENSER
Komplikationer med vægttabBarnløshed/komplikationermed graviditetØget risiko for sukkersygeØget mandligt kønshormon

MIN MOTIVATION FOR AT BEKÆMPE PCO

I 2015 mødte jeg en kvinde, som ultimativt blev min hustru. Det var også første gang jeg blev bekendt med sygdommen/lidelsen, der hedder PCO – og det PINEDE mig at se hende lide af denne sygdom og de bivirkninger den bragte hende.Min daværende kæreste led selv dagligt med smerter og havde affundet sig med ”at sådan var det bare” – det var en forfærdelig ting at høre hende sige. Jeg besluttede mig for at sætte mig som mål at lære alt, jeg kunne om det her, og netop dét bragte mig til USA for at uddanne mig indenfor det og det nedsatte stofskifte det typisk bringer med sig. Det gør, at jeg den dag i dag har mulighed for at hjælpe piger verden rundt med at forbedre deres daglige situation og det giver mig så stor en glæde!

DU FORTJENER AT VÆRE PCO-FRI

Hashimotos Thyreoiditis, som sygdommen så smart hedder, er en autoimmun stofskiftesygdom. Der er tale om en kronisk inflammationstilstand i skjoldbugskirtlen samtidig med at kroppen danner antistoffer som helt eller delvist ødelægger skjoldbugskirtlen.Tager du til lægen med dette problem tager din læge nogle blodprøver for at teste dig og så bliver du ordineret noget medicin som du skal leve på resten af dine dage. Men er det den eneste vej frem? Jeg arbejder hyppigt med piger, der kæmper med det her – ofte hvor de har været til den ene speciallæge efter den anden og har lyttet til diverse kostråd, man kan finde hos såkaldte ”eksperter”. Ofte hævdes der at low carb/high fat er vejen frem! Men kræver det en ekstrem kompliceret kost? ”Kan man spise sig rask?”. Jeg ved, du kan komme rigtigt langt med den helt korrekte kost! Og jeg synes det er en fantastisk indgangsvinkel at tage til netop dette problem! MEN det er også kompliceret og kræver en del forberedelse, og lad os indse, det er ikke alle af os der vil handle økologi i specialforretninger hver dag og lave smoothies med ingefær, gurkemeje og hvidløg osv osv. Der findes en nemmere og simplere løsning, og den vil jeg gerne finde for netop dig!

KLIENT HISTORIE

Min tidligere klient Stephanie skrev:
”Jeg har været til min årsundersøgelse for min PCOS og for første gang i mit liv er jeg RASK!! Alle mine tal var normale og har ikke længere tegn på PCO!! Jeg ved ikke, hvad Lars kan, men han ved hvad han laver! Han kan det ingen andre kan. Han har en viden ingen andre har, inklusiv læger. Jeg har gennemgået forløbet uden nogen former for medicin.Han er ikke kun din træner eller kostvejleder. I forløbet bliver han din ven, din coach, din redning. Hvis jeg ikke havde kontaktet Lars, havde jeg haft sukkersyge nu og været endnu større, plus jeg ville have en stor risiko for hjerte-kar sygdom. Han står med dig hele vejen, og selvom du ikke længere er klient, vil han elske at høre om dine fremskridt. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv – red dig selv for dine smerter, dit helbred, din sygdom og kontakt Lars!Det bliver ingen nem kamp og din sygdom vil spænde ben for dig utallige mange gange. Men kæmp imod den og lad ikke den styre dig, men dig der styre den! Du VIL blive RASK, hvis du har Lars til at guide dig. ”

FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK