Apex Performance Academy

Hvorfor Apex Performance Academy?

Apex Performance Academy er et sted jeg har skabt, fordi jeg har set et behov, i det danske uddannelsesniveau i fitness branchen. Folk ved bare ikke, hvordan man skal træne eller sammensætte deres træning korrekt, efter deres struktur og mål! Det vi gør, er at hjælpe dig med at finde den mest effektive og simple måde, at opnå din drømmekrop igennem træning med intensiverede spændinger. Det her er ikke en ekstrem form for videnskab; det kræver kun en lille smule viden omkring muskel opbygning og trænings videnskab. De to ting tænker folk sjældent meget over, det kunne jeg rigtigt godt tænke mig at ændre på!

Hvem er APEX performance?

Sammen med Anthony, har jeg på baggrund af alt det startet Apex Performance Academy, hvor vi underviser i at mestre intelligent træning for netop din krop, for at maximere resultater uden smerte involveret. Sammen underviser vi I, hvordan du kan lære og bruge principperne af effektive og intensiverede spændinger, for din kropstype og struktur. Vi er nørder indenfor træning, vi har tilsammen brugt mere end 15 år, på at forstå og optimere de mest vigtige faktorer for dig. Vi lærer dig, hvordan du kan påvirke disse faktorer hurtigst muligt.

Hvilke fejl holder dig tilbage i din træning?

Vi har set, -og ser stadig et kæmpestort behov i motionscenteret, hver eneste evige dag, på stranden og endda til fitness og bodybuilding events. Dette bliver bevist i dårlige kropsholdninger, dårlige mobilitet og fleksibilitet, samt manglende udvikling. Når vi ser rundt i et motionscenter med et kritisk og trænet øje, kan vi se de samme 3 til 4 fejl alle laver. Og jeg mener… ALLE! Der findes sååå mange personlige trænere, der burde få sig en personlig træner!

1. Dårlig range of motion/bevægelsesbane.

2. Dårlige spændinger – muskelen de tror de træner er næsten ikke engang engageret.

3. Manglende evne til at give muskelen nok stimuli for at den kommer til at vokse (ikke nok belastning – hvis denne belastning ikke er tilstrækkelig og vi spiser i et kalorie overskud, så bliver vi større og større, men ikke kun i muskler – lyder det bekendt?).

4. Det er tydeligt at folk ikke ved hvordan man skal spise.

Det mest overraskende for de fleste mennesker at finde ud af er at, det er NEMT at fikse det.

Jeg er selv gået fra at være på bar bund til at være hvor jeg er nu. Jeg har opbygget en kæmpe passion for træning og ernæring. At hjælpe folk er mere eller mindre det jeg er bedst til. Jeg lægger en ære i at se min viden og nørdethed ændre menneskers liv. Jeg vil tage den samme ære i at se denne camp ændre dit syn på korrekt og helbredsmæssig træning.

Læs mere

Hvad indeholder campen?

På vores camp over 4 dage, tager vi dig dybt ind I anatomien, biomekanikken, teorien og applikationen. Vi fokuserer på og de mest almindelige fejltagelser for alle de store muskelgrupper I din træning. Med den teoretiske og praktiske gennemgang af alle de store muskelgrupper, sørger vi for at du får mest ud af hver eneste øvelse i din træning, med mindst muligt mængde arbejde. Vores mantra er: ”Work smarter, not harder”.

Læs mere

Vil du høre mere om vores næste camp?

Er du interesseret? Vil du lære ikke kun HVORDAN men også HVORFOR? Vil du høre mere omkring datoer for næste camp, så skriv dig op til vores nyhedsbrev herunder – Bare rolig, du vil kun få meldinger om hvornår camps bliver afholdt og vil blive underrettet, når nye youtube videoer fra undervisningen bliver lagt på nettet.

Læs mere

Glade Kursister

Se eventuelt disse udtalelser af folk, der allerede har deltaget i vores camps, for at høre hvilken værdi de føler, det har bidraget med til deres job som personlige trænere og I deres egen personlige træning.

Læs mere