ForsideSKAL VI SAMARBEJDE?

BARE KALD MIG NØRD
Min tilgang til kost, ernæring, træning og supplementering er ekstremt nørdet – og med nørdet mener jeg ekstremt videnskabeligt baseret. Men denne trang til at vide præcis hvordan tingene hænger sammen, kommer alle mine klienter til gode, for hos mig er det ikke kun vigtigt at du får effektive kost- og træningsplaner, og et forløb med resultater. For mig er det mindst lige så at du går videre med forøget viden og bedre værktøjer til selv at kunne fortsætte med at få kontinuerlige resultater – også efter endt forløb.

VIL DU VIDE HVORDAN?


BEING HEALTHY IS BEING HAPPY
Hos mig er det vigtigt at fokusere på hele mennesket og hele processen. Mit motto er ”Being Healthy is being Happy” – og skal forståes således: hvis du ikke er sund og glad igennem processen, kan du ikke få maksimalt ud af din hverdag. Hvis du ikke får det maksimale ud af din hverdag, vil du ikke opleve at være den bedste version af dig selv – og hvis du ikke kan blive den bedste version af dig selv, vil du ikke være glad og tilfreds. Derfor fokuserer jeg på hele processen og alle aspekter når en målsætning skal realiseres og en ny livsstil skal tillæres. 

HØR OM DIT FORLØB


A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH
Hvis man har en målsætning og man vil realisere denne målsætning – så må lægge en plan. Hvad end det er: vægttab, muskelopbygning, at blive sceneklar, eller noget fjerde, så vil jeg gerne hjælpe dig med at lægge en komplet og fyldestgørende plan for hvordan vi to realisere din målsætning, fysisk, mentalt og personligt. Vi er alle unikke og kræver derfor unikke planer for at nå vores mål. Det skal ikke være “kur” det skal være en lærende process.

SKAL JEG HJÆLPE DIG?


MIT MÅL ER AT FÅ DIG I MÅL

VÆGTTAB
Hvad end du skal i gang med et større vægttab, ønsker at blive strammet op og reducere din fedtprocent, eller har nået et plateau og føler det står stille – så kan jeg hjælpe dig.

MUSKELOPBYGNING
Ønsker du en større og mere muskuløs krop? Jeg har selv taget hele rejsen – og vil også gerne hjælpe dig. Uanset om du blot ønsker mere fylde og størrelse, eller har et specifikt fokusområde.

ATLET-FORM
Skal du stå sceneklar? Eller har du blot leget med tanken? Jeg har hjulpet flere atleter med flotte resultater gennem tiden, og ville elske at hjælpe dig med at blive konkurrence-klar. 


PRO-COACH LARS PEDERSEN

– Uddannet personlig træner og diætist.– Online Coach.– IFBB Mens Physique Athlete.– PCO Specialist, læs mereDet er ikke hvad du efterlader folk med – det er hvad du efterlader i folk der betyder noget!

HØR MERE OM MULIGHEDERNE

Skriv dig op til en uforpligtende samtale:INSPIRATION TIL DIN TRÆNING OG KOST


YOUTUBE SUBSCRIBEDET ER ALDRIG FOR SENT


KLIENT LOGIN

Er du i forløb og klient hos mig, så kan du her få adgang til din personlige klientside:

LOGIN


PERSONLIG TRÆNING

Vil du gerne træne med mig personligt? Så foregår det i Vesterbronx Gym, Vesterbrogade 76, 1620 KBH.

HØR MERE


ENGANGSPLANER

Du har mulighed for blot at købe kost- og træningsplaner, som ikke indebære coaching. Klik her, for mere info og bestil:

BESTIL NU


SPØRGSMÅL?

Udfyld kontaktformularen her på siden, og få en uforpligtende samtale, så vi kan tage en snak om dine ønsker.

KONTAKT NU